ANUNT! Bio Naturist Iasi sisteaza livrarea comenzilor pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere
 Magazin produse naturiste BIO NATURIST Magazin produse naturiste BIO NATURIST
COMANDA RAPIDA
Suntem online pe Yahoo
CLIK & SHOP

Cicatridina Ovule X 10 Ovule

produse naturiste iasiVA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA MAGAZINUL ESTE INCHIS....
mareste poza (+)
Pret: 37.00 lei
Cantitate:
Leziuni ale mucoasei vaginale pot aparea dupa nastere, chirurgie ginecologică, chimioterapie, radiații ionizante sau pur și simplu după iritații cauzate de infectii sau uscaciune.

Cicatridina Ovule Vaginale este un adjuvant util în procesele reparatorii, în condițiile atrofice și distrofice ale mucoasei vaginale. Acesta conține acid hialuronic, o componentă fundamentală a țesutului extracelular, ceea ce contribuie la o performanta optima a procesului de reparare biologic prin furnizarea de grad adecvat de hidratare, care facilitează astfel migrarea celulelor. Aloe, Centella Asiatica si extractul de galbenele ajuta vindecarea oferind proprietati emoliente si calmante.

Cicatridina Ovule Vaginale ajuta procesul de vindecare a rănilor de leziuni vaginale, indiferent de origine:

Colposcopie
Conizatia
Chirurgie Ginecologica
Radioterapie
Chimioterapie
Post-partum


Uscaciunea Vaginala
Femeile la menopauza sufera de schimbari hormonale. Aceste schimbări au un efect asupra mucoasei vaginale care devine mai groasa și mai puțin elastică și care nu mai dispune, de asemenea, de hidratare, cauzând astfel mâncărime și senzatie de ardere. Din acest motiv, folosirea ovulelor Cicatridina este utila pentru a menține nivelul de hidratare al mucoasei.

Datorita proprietatilor de hidratare ale acidului hialuronic, Cicatridina Ovule este indicat, în orice caz de uscaciune vaginala, inclusiv in din cauza deficitului de estrogeni.

Cicatridina Ovule este un tratament fara hormoni și poate fi utilizat împreună cu prezervativele.
Produse similare
Cosul este gol