ANUNT! Bio Naturist Iasi sisteaza livrarea comenzilor pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere
 Magazin produse naturiste BIO NATURIST Magazin produse naturiste BIO NATURIST
COMANDA RAPIDA
Suntem online pe Yahoo
CLIK & SHOP

Crema BIO PROTECT Cu Vitamina E, Propolis Si Lapte De Capra 50 Ml

produse naturiste iasiVA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA MAGAZINUL ESTE INCHIS....
mareste poza (+)
Pret: 13.70 lei
Cantitate:

Este o crema antibacteriana si vitaminizanta. Are un efect de regenerare a tesuturilor foarte bun ,cu proprietati antimicrobiene cu spectru larg si antifungice. (S-a stabilit ca propolisul joaca un rol important in asepsia stupului , protejand albinele impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor patogene. Interesant este faptul ca atunci cand un inamic de dimensiuni mai mari patrunde in stup si este ucis de intepaturile albineleor, dar fiind prea mare nu poate fi scos afara, este invelit cu un strat de ceara si propolis , ceea ce evita complet putrefactia si astfel infectarea stupului ).
Laptele de capra din compozitie contine mai mult de 30 de vitamine, minerali si aminoacizi, avand calitati hranitoare si hidratante . Constituentii sai activi sunt considerati aproape identici cu cei din stratul protector al pielii noastre. Crema Bio Protect cu vitaminele A,E,B5 si lapte de capra Crema BIO PROTECT vitaminizeaza si hidrateaza pielea, avand o actiune de reanoire celulara ,care duce la prevenirea formarii ridurilor . Este aliatul de incredere in protejarea pielii impotriva senzatiei de uscat si aspru .

Este infuzata cu extracte din surse organice(lapte de capra, ulei de masline si struguri, ceara de albine, vitamine ), asigurand pielii un nivel nutritiv optim .
Produse similare
Cosul este gol